Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MS Dhoni visszavonul a teszt krikettől

Az indiai csapatkapitány, MS Dhoni, 24 futásnál járt, amikor döntetlenre végződött az ausztrálok elleni teszt meccs Melbourne-ben. Az már korábban biztossá vált, hogy India elveszíti a szériát. Az utóbbi években az idegenbeli teszt tornákat rendre elveszítették. A meccs után lement a szokásos sajtókonferencia. Röviddel a kapitányi nyilatkozatok után az indiai szövetség egy szűkszavú sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy MS Dhoni visszavonul a teszt krikettől és a rövidebb formátumokra fog koncentrálni.

0 Tovább

Az ember, aki Blatternél is korruptabb

A Nemzetközi Krikett Tanács (ICC) sem működik másképpen, mint ahogy azt más sportágaknál megszokhattuk. Az ilyen szervezetek a korrupció melegágyai. Manapság a krikett legerősebb embere egy bizonyos Narayan Srinivasan. Az indiai üzletembert 2014. júniusában nevezték ki az ICC élére annak ellenére, hogy az előélete finoman szólva sem makulátlan. A kinevezését leginkább a klasszikus sátoros metaforával tudom illusztrálni: inkább pisáljon bentről kifelé, mint kintről befelé….

0 Tovább

Elfogatóparancs MS Dhoni ellen?

Egy felettébb érdekes hírbe futottam bele, amikor az indiai híroldalakat pásztáztam a napokban. Ándhra Prades állam Anantapur városának a bírósága beidézte meghallgatásra MS Dhonit, az indiai krikettválogatott kapitányát, amennyiben Dhoni nem jelenik meg a bíróság előtt július 16-ig, akár elő is állíthatják. Fogadási csalás van a háttérben? Nem, ennél sokkal abszurdabb a helyzet…

2 Tovább

Krikett

blogavatar

Krikett, és ami mögötte van. Objektívnek álcázott szubjektív posztok a krikett világáról.

Utolsó kommentek