Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy visszatérés az Old Traffordon

Nemcsak a krikettblog tért vissza hétvégén. Andrew Flintoff bejelentette, hogy szerződést kötött Lancashire-rel, egykori klubjával, és játszani fog az angol nemzeti Twenty20 bajnokság 2014-es szezonjának hátralevő meccsein. A visszatérés időzítése tökéletes, első meccsét az ősi rivális, Yorkshire ellen vívja majd június 6-án. Freddie 2009-ben játszotta az utolsó meccsét és hivatalosan 2010-ben jelentette be a visszavonulását. Erről írtam is annak idején. Vajon mi vette rá az angol krikett történetének egyik legnagyobb alakját, hogy 36 évesen 5 év kihagyás után visszatérjen a krikettpályára? Anyagi okai voltak? Klimaxol? PR fogás? A 2005-ös dicsőséges Ashes-győzelem vezéregyéniségével akarják visszacsalogatni az angolok krikettbe vetett hitét? A hajtás után egy kicsit utánajárok a Flintoff-ügynek.

1 Tovább

Hogy vette át az uralmat a világ felett Anglia, India és Ausztrália?

2014. januárjának utolsó napjaiban a Nemzetközi Krikett Tanács (ICC) pénzügyi és kereskedelmi munkacsoportja olyan javaslatott tett le az asztalra, ami alapjaiban rengette meg a krikett világát. A tervek szerint teljesen átalakítanák az eddigi adminisztrációt, és gyakorlatilag az érdemi döntéshozatal az angol (ECB), az indiai (BCCI) és az ausztrál (CA) szövetség kezébe kerülne….

0 Tovább

Restart

Azt hiszem elég sok minden történt az utóbbi másfél évben. A blog -hogy is mondjam- eléggé akadozott. Na jó, nettó két értelmes poszt született. A múlt sötét részleteit szerintem hagyjuk is, inkább koncentráljunk a jövőre. 

Az elmúlt másfél év arra is jó volt, hogy végre összeálljon a kép, merre is vigyem tovább a blogot. Nagyvonalakban arra jutottam, hogy nincs energiám arra, hogy napi szinten posztoljak a különböző párharcokról. A jövőben meccsekről kevésbé lesz szó. Sokkal inkább a krikett történelme és a háttérben zajló események lesznek középpontban. 

Röviden ennyi. Az első poszt pedig hamarosan... (most tényleg)

1 Tovább
12345
»

Krikett

blogavatar

Krikett, és ami mögötte van. Objektívnek álcázott szubjektív posztok a krikett világáról.

Utolsó kommentek