Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen a krikett testközelből

A Lord's Cricket Ground 200. születsénapi ünnepségének fénypontját a közelmúlt legnagyobb sztárjaiból összeválogatott két csapat mérkőzése jelentette. A mérkőzésen ausztrál Adam Gilchrist (háromszoros világbajnok, egyike a krikett történek leghatékonabb ütőjátékosainak, továbbá a krikett történeték egyik legjobb kapusa) sisakjára felszereltek egy GoPro kamerát, így most mindenki láthatja, milyen a krikett a pálya közepéről nézve.

0 Tovább

Elfogatóparancs MS Dhoni ellen?

Egy felettébb érdekes hírbe futottam bele, amikor az indiai híroldalakat pásztáztam a napokban. Ándhra Prades állam Anantapur városának a bírósága beidézte meghallgatásra MS Dhonit, az indiai krikettválogatott kapitányát, amennyiben Dhoni nem jelenik meg a bíróság előtt július 16-ig, akár elő is állíthatják. Fogadási csalás van a háttérben? Nem, ennél sokkal abszurdabb a helyzet…

2 Tovább

Kétszáz éves a Lord's Cricket Ground

A Lord's Cricket Ground a krikett otthona. Ez a kijelentés egy csöppet sem túlzó, hiszen a játék története egybeforrt a Lord's történetével. Mi több, a krikett hivatalos szabálykönyvét tulajdonló Marylebone Cricket Club (MCC) székhelye is a Lord's. Nincs még egy krikett pálya, aminek olyan atmoszférája lenne és olyan presztízzsel bírna, mint az MCC otthona. A Lord's Cricket Ground 2014. június 22-én ünnepli fennállásának 200. évfordulóját.

0 Tovább

Finch, Lyth és a csapatmunka

Aaron Finch és Adam Lyth a Yorkshire színeiben a Lancashire ellen mutatták be az alábbi elkapást. Finch megakadályozza, hogy az ütés kimenjen hatosra, Lyth érkezik és elkapja a labdát. Linch egyébként 88-at ütött és ezzel hozzásegítette a Yorkshire-t a győzelemhez.

1 Tovább

Kirikiti, a krikett óceániai vadhajtása

Szamoa, Tonga és a Fidzsi-szigetek elsősorban a rögbiben számít tényezőnek, pedig a krikett lassan másfél évszázada jelen van az óceániai szigeteken. A birodalom nagyobbik fele - India, Ausztrália, Dél-Afrika, Karib-szigetek - örömmel elfogadta a játékot és a Marylebone Cricket Club irányítását. A dél-óceániai térségben a krikett teljesen más fejlődési pályát járt be.

1 Tovább

Krikett

blogavatar

Krikett, és ami mögötte van. Objektívnek álcázott szubjektív posztok a krikett világáról.

Utolsó kommentek