Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy krikettmeccsen bármi megtörténhet

A Melbourne Stars - Perth Scorchers ausztrál Twenty20 meccsen egy sirály mentett egy négyest. Nagyjából egy percig mindenki azt hitte, hogy a madárnak annyi, de a sirály összeszedte magát és visszatért a pályára. A meccset egyébként Peter Handscomb 103 futásának köszönhetően a Melbourne nyerte.

0 Tovább

Mi vár ránk 2015-ben?

2015 izgalmas és zsúfolt év lesz. Az ODI világbajnokságon és az Ashes-en túl több érdekes párharc is vár ránk. A posztban nagyvonalakban áttekintem a 2015-ös év menetrendjét.

0 Tovább

MS Dhoni visszavonul a teszt krikettől

Az indiai csapatkapitány, MS Dhoni, 24 futásnál járt, amikor döntetlenre végződött az ausztrálok elleni teszt meccs Melbourne-ben. Az már korábban biztossá vált, hogy India elveszíti a szériát. Az utóbbi években az idegenbeli teszt tornákat rendre elveszítették. A meccs után lement a szokásos sajtókonferencia. Röviddel a kapitányi nyilatkozatok után az indiai szövetség egy szűkszavú sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy MS Dhoni visszavonul a teszt krikettől és a rövidebb formátumokra fog koncentrálni.

0 Tovább

Párkeresés angol módra

Amióta Andrew Strauss visszavonult az angol szakvezetés folyamatosan keresi a tökéletes társat Alastair Cook mellé. Ez a projekt már két és fél éve tart, és még mindig nem úgy néz ki, hogy sikerült a hiányposztot betölteni. A kérdés pedig egyre inkább égetőbb. Az angol válogatott idei még a legkeményebb másnapnál is nehezebb, tragikusabb és nyomasztóbb volt. A kezdőpáros problémáját áprilisi karibi túrára igencsak meg kell oldani. Nyáron újra Ashes, az angolok már az első nap bukják a hamvak visszaszerzésének esélyét, ha nem tudnak hatékony és eredményes párral kezdeni. A továbbiakban áttekintem, hogy kik jöttek Strauss után, és bemutatok egy-két lehetséges jelöltet. A posztban csak teszt krikettről lesz szó, ODI és Twenty20 krikett teljesen más sport.

kép: PA Photos

0 Tovább

Moeen Ali portré

2014 nyarát az angol krikett kedvelők számára egy szakállas srác játéka tette emlékezetessé. A 27 éves pakisztáni származású, WG Grace-hez hasonló szakállat viselő Moeen Ali felkeverte az állóvizet az átalakulóban lévő angol válogatott körül. Moeen már a közelmúltban is egyike volt a teszt válogatottság első számú várományosainak. Leginkább elegáns ütőjátéka volt, amivel felhívta magára a figyelmet, de végül dobóként került reflektorfénybe, amikor az angol csapat a visszavonult Greame Swann utódját kereste. A meghívót végül dobó- és ütőjátékával is meghálálta. Moeen Alit azonban nemcsak a krikettudása, hanem a karaktere is érdekessé teszi…

0 Tovább

Krikett

blogavatar

Krikett, és ami mögötte van. Objektívnek álcázott szubjektív posztok a krikett világáról.

Utolsó kommentek